Email marketing mailiings

Let op: nieuwe wetgeving voor email marketing!

Per 1 oktober gaat de nieuwe wetgeving omtrent email marketing in. Email marketing blijft gewoon toegestaan in de nieuwe wet. Wel zijn er enkele regels in de wetgeving veranderd. Hieronder staat een korte samenvatting van de nieuwe wet omtrent email marketing.

Vanaf 1 oktober zijn de volgende email marketing regels van toepassing:

De wetgeving is de vooral strenger geworden op het gebied van de toestemming die gegeven moet worden om een mailing te ontvangen. Als u bezig bent of wilt gaan met email marketing moet u hier goed rekening mee houden. Als u zich hier niet aan houdt kunt u hoge boetes krijgen!

Emailman software voldoet aan wetgeving
Met de email marketing software van Emailman voldoet u aan de nieuwe wetgeving. De emailmarketing software van Emailman bevat standaard een uitschrijf link onder aan de mailing (wettelijk verplicht). Tevens kunnen mensen zich eenvoudig inschrijven op uw website met behulp van een invulveld. Deze functionaliteit zit ingebouwd in de email marketing software. Zo bouwt u eenvoudig een adressenbestand op van mensen die toestemming hebben gegeven om uw mailing te ontvangen (wettelijk verplicht).

Kortom, na 1 oktober kunt u blijven mailen met de email marketing software van Emailman.

Bekijk de Emailman tarieven

probeer nu

Contact
© 2009 Emailman  |  Contact   |  Disclaimer   |  Privacy   |  Algemene Voorwaarden