Email marketing mailiings

Wilt u eenvoudig een nieuwsbrief maken?

Het is niet moeilijk om een professionele nieuwsbrief te maken. Met goede nieuwsbrief software kunt u in een handomdraai een nieuwsbrief maken. Emailman is goede nieuwsbrief software voor een aantrekkelijk tarief. Als u met Word kunt werken, is werken met Emailman geen enkel probleem.

Praktische statistieken
Met Emailman kunt u een zeer effectieve nieuwsbrief maken. Dankzij handige statistieken kunt u zien welke onderdelen van de nieuwsbrief het beste zijn gelezen. Dit is een groot voordeel. De volgende nieuwsbrief kunt u dan maken op basis van de interesses van de lezers. Hierdoor wordt uw nieuwsbrief nog beter toegespitst op de lezers, waardoor hij nog effectiever wordt. Met behulp van de statistieken van Emailman kunt u dus een zeer effectieve nieuwsbrief maken!

Emailman tarieven
Professionele nieuwsbrief software hoeft niet duur te zijn. Emailman hanteert zeer scherpe tarieven. U betaalt namelijk niet per verzonden nieuwsbrief, maar per abonnee van uw nieuwsbrief. Zo kunt u onbezorgd onbeperkt mailen Ún de kosten in de hand houden.

╗ Bekijk de Emailman tarieven

probeer nu

Contact
© 2009 Emailman  |  Contact   |  Disclaimer   |  Privacy   |  Algemene Voorwaarden