Email marketing mailiings

Wilt u eenvoudig een email nieuwsbrief maken?

Het is niet moeilijk om een professionele email nieuwsbrief te maken. Met goede nieuwsbrief software kunt u in een handomdraai een email nieuwsbrief maken. Emailman biedt u goede nieuwsbrief software voor een aantrekkelijke prijs. Als u met Word kunt werken, kunt u ook een email nieuwsbrief maken met Emailman.

Handige statistieken
Met Emailman kunt u een effectieve email nieuwsbrief maken. Dankzij de statistieken kunt u zien welke onderdelen van de email nieuwsbrief goed zijn gelezen. Hiermee kunt u uw voordeel doen. De volgende email nieuwsbrief kunt u dan maken op basis van de goed gelezen onderdelen van de vorige email nieuwsbrief. De nieuwe email nieuwsbrief kunt u dan beter toespitsen op de interesse van de lezers. Met behulp van de statistieken van Emailman kunt u dus een zeer effectieve email nieuwsbrief maken!

Emailman tarieven
Emailman bewijst dat professionele nieuwsbrief software hoeft niet duur te zijn. Emailman hanteert namelijk zeer scherpe tarieven. U betaalt niet per verzonden email nieuwsbrief, maar per abonnee van uw nieuwsbrief. Zo kunt u onbeperkt nieuwsbrieven versturen Ún de kosten in de hand houden.

╗ Bekijk de Emailman tarieven

probeer nu

Contact
© 2009 Emailman  |  Contact   |  Disclaimer   |  Privacy   |  Algemene Voorwaarden