Email marketing mailiings

Zoekt u goede nieuwsbrief software?

Met de nieuwsbrief software van Emailman kunt u eenvoudig een nieuwsbrief maken, versturen en adressenbestanden beheren. Als u met Word kunt werken, kunt u ook werken met de nieuwsbrief software van Emailman.

Praktische statistieken
U kunt uw nieuwsbrief nog effectiever maken dankzij de handige statistieken van Emailman. Met behulp van de nieuwsbrief software kunt namelijk u precies zien hoe uw mailing wordt gelezen. Dit is een enorm voordeel! Doordat u met de nieuwsbrief software kunt zien hoe de nieuwsbrief wordt gelezen, kunt u precies zien welke onderdelen van de mailing de lezers interessant vinden. Hier kunt u weer op inspelen in een vervolg mail. Door de statistieken zal uw nieuwsbrief steeds effectiever worden.

Emailman tarieven
U kunt gebruik maken van de nieuwsbrief software van Emailman zonder grote investeringen te doen. Emailman heeft namelijk verschillende pakketten, afhankelijk van het aantal abonnees. U betaalt namelijk niet per verzonden nieuwsbrief, maar per abonnee op uw nieuwsbrief. Het grote voordeel hiervan is dat u onbezorgd onbeperkt nieuwsbrieven kunt sturen.

Bekijk de Emailman tarieven

probeer nu

Contact
© 2009 Emailman  |  Contact   |  Disclaimer   |  Privacy   |  Algemene Voorwaarden